ULTIMA ORA! Medic pneumolog, atac groaznic la adresa doctoriței Flavia Groșa…

0

Medic pneumolog, atac devastator la adresa doctoriței Flavia Groșan: ”Ar trebui să te lași de meserie! Trist că suntem colegi”
Un medic pneumolog din România lansează un atac devastator la adresa doctoriței Flavia Groșan, cea care spunea în urmă cu o zi că vindecă pacienții Covid-19 cu o strategie proprie și critica protocoalele din spitale.

Medicul Sorin Bivolaru îi răspunde dur colegei sale de breaslă din Oradea. Pneumologul de la Spitalul Militar Galați îi transmite acesteia că el lucrează după schema Ministerului Sănătății, protocolul ”ăla de care dumneavoastră ziceți că omoară pacienții”.

Într-o postare pe Facebook, Dr. Bivolaru a demontat ”tratamentul” folosit de colega sa și îi transmite să se lase de meserie.

Medic pneumolog, atac devastator la adresa doctoriței Flavia Groșan: ”Ar trebui să te lași de meserie! Trist că suntem colegi”
Un medic pneumolog din România a reacționat vehement după declarațiile făcute de doctorița din Oradea, Flavia Groșan, cea care susține că vindecă bolnavi de Covid-19 cu o schemă proprie de tratament, bazată pe medicamente ieftine.

Groșan afirmase de asemenea că în spitale au loc multe decese ale pacienţilor Covid deoarece li se administrează oxigen terapeutic, ceea ce provoacă edeme cerebrale.

În replica sa extrem de amplă și complexă, Sorin Bivolaru, pneumolog la Spitalul Militar Galați, demontează pas cu pas toate cele spuse de colega sa din Oradea și declară, la final, că este trist că a ajuns să fie coleg cu acest doctor.

De asemenea, acesta face un apel la Societatea Română de Pneumologie și Colegiul Medicilor și le cere să sancționeze astfel de derapaje profesionale.

”De citit, doar de către Flavia Groșan, medic pneumolog – bronholog.

Îmi cer scuze că vă răspund cu atâta întârziere, dar am fost ocupat cu îngrijirea pacienților bolnavi de COVID19. Da, pacienții aia internați, care nu au ”avut norocul” să ajungă să fie tratați de dumneavoastră.

”De citit, doar de către Flavia Groșan, medic pneumolog – bronholog.