ULTIMA ORA! Mărturia cutremurătoare a unui pacient infectat cu COVID-19: „Așa boală perversă nu am crezut că există. Cine nu crede o va vedea pe pielea lui” (EXCLUSIV)

0

România numără astăzi peste 1.450 de pacienți la Terapie Intensivă din cauza infectiei cu Covid-19. La Institutul Matei Balş pacientii sunt conectaţi la tuburile de oxigen şi aşteaptă pe

holuri să se elibereze un pat salvator: pe tărgi, conectati la oxigen, pe scaune sau în picioare, oamenii își așteaptă vindecarea.

În așteptarea unui pat salvator
Camera de Gardă de la Matei Balş a fost transformată în secţie de aşteptare, la fel ca în Lombardia, acolo unde anul trecut era epicentrul epidemiei de coronavirus. Medicii sunt într-un du-te-vino continuu. Înainte de pandemie, aici erau cabinete de consultaţie. Acum, au fost transformate în saloane. „E greu de găsit un loc liber. Suferința este mare.

Noua descoperire asupra diabetului îi lasă pe medici uimiți
More…
498
125
166

Ca să crească potența de 100 ori în 2 minute, notează rețeta
More…
282
71
94
Nu ne-am fi așteptat vreodată ca locul ăsta, camera de gardă, să arate așa, cu tuburi de oxigen. E practic o așteptare pentru viață”, spune una dintre asistentele medicale.

Marius, un pacient în vârstă de 66 ani, a ajuns cu o formă severă de COVID-19 la camera de gardă. Acum este dependent de oxigen și spune că niciodată nu a trăit o durere atât de mare:

Nu credeam că poate exista în secolul XXI o boală să te pună așa, cu mai multe chestii, nu numai una. Așa dintr-o dată m-a doborât. Mi-a schimbat un tratament, l-am luat pe al doilea cu antibiotic și am avut transpirații insuportabile.