ULTIMA ORA! Marina Voica, dusă cu ambulanța la spitalul din Câmpina. Artista a fost operată pe inimă în urmă cu patru luni

0

Marina Voica a fost dusă de urgență la Spitalul Municipal Câmpina. Cântăreața de 85 de ani a fost transportată cu ambulanța la unitatea medicală, sâmbătă seara, la patru luni de la operația pe inimă pe care a suferit-o.

Probleme de sănătate pentru îndrăgita Marina Voica. La patru luni după ce a fost operată pe inimă, cântăreața a fost dusă, de urgență, cu ambulanța la spitalul din Câmpina. Artista a împlinit 85 de ani pe 2 septembrie.

Marina Voica a ajuns de urgență, cu ambulanța, la spital
În luna mai, Voica a suferit o operație pe cord, la o clinică privată din Braşov. În ciuda vârstei înaintate, cântăreața s-a recuperat repede și s-a întors pe scenă, pentru a face ceea ce a iubit cel mai mult în viață. Artista din generația de aur a cântat live și i-a transmis un mesaj plin de recunoștință chirurgului care i-a salvat viaţa.„Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc.

Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă”, spunea Marina Voica, după ce a fost externată din spital.