ULTIMA ORA! Manelistul, chemat să cânte la înmormântarea persoanelor răpuse de coronavirus. Cum a reacționat manelistul: ”Sunt șocat”

Din nefericire, valul IV de coronavirus a luat cu asalt țara noastră. Rata de infectare crește alarmant în toate județele din România, la fel ca și numărul deceselor. Celebrul manelist a fost chemat să cânte

la înmormântarea mai multor persoane care au fost infectate cu SARS-CoV-2 și au decedat. Iată cum a reacționat Tzancă Uraganu când a primit astfel de propuneri!

Tzancă Uraganu a făcut o transmisiune în direct pe pagina sa oficială de Facebook și le-a povestit tuturor admiratorilor săi ce propuneri a primit în ultima perioadă. Mai mult decât atât, manelistul s-a declarat îngrijorat de creșterea cazurilor de infectare cu noul coronavirus.Tzancă Uraganu, chemat să cânte la înmormântarea persoanelor răpuse de coronavirus
Tzancă Uraganu a dorit să lămurească personal situația și le-a povestit internauților tot ce are pe suflet. A început prin a ruga pe toată lumea să nu se supere pe el, însă este nevoit să nu accepte anumite invitații, în contextul actual al pandemiei de coronavirus.Celebrul manelist a dezvăluit că, în ultima perioadă, este tot mai des sunat și chemat să cânte la înmormântări. Tzancă Uraganu a subliniat faptul că, atunci când vine vorba despre persoane care au decedat din cauza infectării cu coronavirus, nu își poate pune sănătatea în pericol.