ULTIMA ORA! Liviu Dragnea demască jocurile de culise: „Iohannis se teme că, după ce nu va mai fi preşedinte, îl leagă. Obiectivul este de protecție personală”

0

Liviu Dragnea demască jocurile de culise. Fostul lider PSD a dezvăluit cum funcţionează sistemul politic din România.

Liviu Dragnea demască jocurile de culise. Acesta îi aduce acuzaţii grave preşedintelui Iohannis, despre care spune că are un singur scop, protecţia personală. Fostul lider PSD a dezvălui, la Realitatea TV, motivul pentru care Iohannis „va merge cu Cîţu până în pânzele albe” .

„E o dictatură a lui Iohannis, o vede orice om de bună credință care are puterea să creadă asta, chiar dacă a votat sau nu cu el. Există această structură de guvernare, coordonată de Iohannis, ajutată de PSD, coordonat și el de Iohannis care au câteva obiective majore: primul obiectiv – să predea România bucată cu bucată, companie cu companie, firmă cu firmă, domeniu cu domeniu.

Alt obiectiv: cum să ia comisioane din ce în ce mai grase. Până în ziua de azi nimeni n-a dat nicio explicație despre zecile de miliarde de euro pe care România i-a împrumutat în acești ani. Aveau tupeu să spună că eu am lăsat România îndatorată. Am preluat România la 36% grad îndatorare, am predat-o la 38%, ei au sărit de 50%.Pentru Iohannis, obiectivul este de protecție personală. Iohannis a înțeles că România e o țară test dar nimeni dintre cei care sunt instrumentele celor de afară nu este în siguranță. Lui îi este teamă că după ce nu va mai fi președinte, îl leagă.