ULTIMA ORA! Imagini emoționante de la locul tragediei din Ploiești, unde frații gemeni au murit!

0

După ce seara trecută doi frați au murit pe asfalt după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau,

acum la fața locului s-a creat un adevărat alter pentru suflele micuților. Zeci de lumânări sunt aprinse, iar oamenii au adus ursuleți, jucării și flori.

În locul unde cei doi frați au murit ieri, asta în timp ce mama stătea live pe Facebook, s-a creat un adevărat altar.Zeci de oameni au venit să aprindă un lumânare pentru sufletele băiețului și al fetiței, frați gemeni, după ce au căzut de la etajul 10 al apartamentului în care locuiau.

Imagini emoționante din locul tragediei din Ploiești
O mulțime de lumânări sunt aprinse în locul tragediei, multe jucării, ursuleți de pluși și flori, toate acestea pentru micuții care au plecat mult prea repede spre ceruri seara trecută, într-un moment de neatenție.

Cei mici se jucau în cameră, moment în care au mers pe pervazul geamului și au căzut în gol, mama lor nefiind cu ei în acel moment. Imediat la fața locului s-a intervenit de urgență, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru aceștia.

În tot acest timp cât medicii constatau decesul micuților de pe asfalt, mama lor era live pe Facebook, asculta manele cu celălalt copil al său, dar cineva i-a bătut la ușă. Atunci a mers să deschidă, era chiar poliția care o anunța că cei doi copii ai săi sunt morți afară, asta după ce au căzut de la geam.