ULTIMA ORA! Iată cât costă cizmele lui Klaus Iohannis, purtate când a plantat copaci la Dăbuleni. Nu mulți le pot cumpăra….

0

Cât costă cizmele lui Klaus Iohannis, purtate când a plantat copaci la Dăbuleni. Nu mulți le pot cumpăra
Miercuri, la Dăbuleni, Klaus Iohannis împreună cu premierul Cîțu și cu ministrul Mediului,

Tanczos Barna, a lansat campania de împădurire de anul acesta. Președintele și-a făcut apariția în cizme, care nu sunt la îndemâna oricărui cetățean.

Klaus Iohannis împreună cu premierul Cîțu și cu ministrul Mediului, Tanczos Barna, a lansat campania de împădurire a 40%

din suprafața României. Eurostat a anunțat zilele trecute că România se află printre țările europene cu cele mai puține păduri – 29% din suprafața țării, potrivit digi24.

Însă, la Dăbuleni, cizmele lui Klaus Iohannis au atras atenția audienței.

Câți bani costă cizmele purtate de Klaus Iohannis
Președintele s-a prezentat în județul Dolj purtând în picioare o pereche de cizme Parcours 2 Signature-T de la compania Aigle.

Potrivit site-urilor de profil care comercializează aceste produse, prețul unei perechi de încălțăminte de acest fel este unul extrem de ridicat, trecând bine de 1.000de lei.

O pereche se vinde pe site-ul Dockyard Stores cu 1.159 de lei, adică undeva la 230-240 de euro.

”Cizmele din cauciuc pentru bărbați Aigle Parcours 2 Signature au un design elegant, rafinat, astfel că sunt alegerea perfectă pentru partide mai lungi de vânătoare sau pescuit, sau dacă la servici ai nevoie de încălțăminte impermeabilă,de calitate.

Partea superioară confecționată din cauciuc natural Gomma Plus, căptușeala moale, din piele, branțurile din spumă anti-șoc și cu înveliș din piele, lățimea gambei reglabilă, talpa inovativă, din cauciuc,

în trei straturi și cu pernițe de amortizare la călcâie, oferă confort maxim chiar pe tot parcursul zilei.

Căptușeala exclusivistă, din piele de vițel garantează păstrarea microclimatului ideal. Purtând această piesă franțuzească, de calitate superioară, lucrată de mână piciorul nu va obosi nici după plimbările îndelungate”, se arată în descrierea produsului.