ULTIMA ORA! Florin Cîțu, premierul interimar, anunță noi restricții! Accesul în magazine s-ar putea face doar pe baza certificatului verde

0

Premierul interimar Florin Cîțu a declarat, joi, după ședința de Guvern, ca ia în calcul introducerea certificatului verde în toate activitățile economice.

În urma ședinței de Guvern, de joi, 14 octombrie, premierul interimar Florin Cîțu a mai declarat că certificatul verde de vaccinare ar putea fi necesar chiar și în magazine.

Florin Cîțu, premierul interimar al României, anunță noi restricții! Accesul în magazine s-ar putea face cu certificatul verde
Premierul demis a fost întrebat după ședința de Guvern, care a avut loc joi, 14 octombrie, dacă ia în calcul carantinarea Bucureștiului și județului Ilfov pentru două săptămâni. Cîțu a răspuns clar și concis: ”Nu în acest moment. Și anul trecut a fost această discuție și nu a funcționat”.

Totodată, premierul interimar a precizat că ia în calcul alte măsuri pentru a combate răspândirea virusului, iar una dintre acestea ar fi introducerea certificatului de vaccinare în toate activitățile economice.și județului Ilfov pentru două săptămâni. Cîțu a răspuns clar și concis: ”Nu în acest moment. Și anul trecut a fost această discuție și nu a funcționat”.

Totodată, premierul interimar a precizat că ia în calcul alte măsuri pentru a combate răspândirea virusului, iar una dintre acestea ar fi introducerea certificatului de vaccinare în toate activitățile economice.