ULTIMA ORA! Dorian Popa a ajuns de urgență la spital! Artistul, primele declarații: ”Sunt în proces de revenire”

0

Dorian Popa , probeme de sănătate! Artistul a făcut primele declarații după operație, de pe patul de spital. Cum se simte acum îndrăgitul cântăreț?!

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți și populari artiști din România! Notorietatea cântărețului

a crescut după ce a devenit unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din mediul online.De-a lungul anilor, Dorian Popa a cucerit lumea muzicală, mediul online și scena teatrului, iar acum, artistul se gândește să ridice

”Hatz Residence”, un complex rezidențial pe care plănuiește să-l construiească lângă locuința sa. Recent, cântărețul și-a îngrijorat fanii,

după ce a postat imagini de pe patul de spital.Din cauza unor probleme medicale pe care le avea la nas, Dorian Popa a fost operat de urgență.

Mai exact, artistul a avut o deviație de sept, iar acum are nevoie

de o perioadă de recuperare. Prin intermediul unui mesaj postat la InstaStory, îndrăgitul vlogger și-a sfătuit urmăritorii să pună sănătatea lor întotdeauna pe primul plan.”Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf.

Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare.(…)