ULTIMA ORA! Diana Şoşoacă NERVOASĂ la morga unui spital: ‘Vă depun plângere penală, doamna Mahler!’

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost luni la morga Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din Bucureşti, unde, nemulţumită

de faptul că pacienţii decedaţi de COVID-19 sunt puşi în saci de plastic, a spus că va depune plângere penală “împotriva tuturor celor din spital”, inclusiv împotriva managerului Beatrice Mahler, scrie Adevărul.

„Doamnă, sunt senator şi îmi răspundeţi că aveţi această obligaţie. Chemaţi-o pe doamna Mahler! De ce puneţi morţii în saci de plastic?Să vină directorul acum! Fantastic! Inadmisibil! Astea sunt crimele din România! Vreau şi eu să vorbesc cu cineva de aici!”, a strigat senatoarea la o angajată a Institutului.

Mai târziu a venit şi Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, iar senatoarea i-a adresat aceiaşi întrebare. “E spaţiu public şi aici se întâmplă crime!

Vreau să ştiu cine a dat ordin să fie puşi oameni în saci de plastic? Nu aveţi dreptul să puneţi oameni în saci de plastic!”, i-a spus Diana Şoşoacă managerului Beatrice Mahler.Beatrice Mahler a spus însă că se respectă procedura. „Cei care au mai mult de 14 zile sunt îmbălsămaţi şi sunt puşi în sicriu. Cei care sunt

sub 14 zile sunt puşi în saci de plastic conform procedurii”, a afirmat managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”.