ULTIMA ORA! Daniela Iliescu a născut! Culiță Sterp este tată pentru prima oară

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trec prin clipe magice în aceste momente. Cei doi au devenit părinți, în urmă cu puțin timp. Iubita artistului a adus pe lume un băiețel sănătos, de 4 kilograme, care a primit nota 10 la naștere.

Culiță Sterp este în culmea fericirii pentru că momentul mult așteptat a sosit! Daniela Iliescu a născut un băiețel minunat și sănătos, care a primit nota 10 la naștere. Iubita artistului a născut într-o clinică de stat din Cluj,

iar acum se află sub supraveghearea atentă a medicilor, potrivit wowbiz.ro. Medicii i-au permis lui Culiță Sterp să stea alături de Daniela Iliescu pe perioada travaliului și, ulterior, după ce aceasta a născut. Chiar dacă bebelușul a cântărit 4 kilograme, Daniela Iliescu a născut natural, așa cum și-a dorit de la început. Culiță Sterp i-a spus iubitei sale că o apreciază enorm pentru curajul ei de a dori să nască natural.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au tot primit întrebări referitoare la momentul în care micuțul lor va veni pe lume.

Chiar ieri cei doi au publicat un vlog pe YouTube în care Daniela Iliescu a spus că nu știe când naște, însă astăzi bebelușul s-a decis că vrea să își cunoască părinții.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au fost colegi în liceu
Culiță Sterp a povestit că el și Daniela Iliescu nu s-au înțeles foarte bine pe vremea în care erau în clasa a IX-a, însă situația s-a schimbat pe parcurs. Culiță avea sentimente pentru ea încă de atunci, dar îi era rușine să îi spună.