ULTIMA ORA! Constantin Enceanu, sfâşiat de durere după ce Petrică Mîțu Stoian a murit. „Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni”

0

Cântărețul Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă seara, în urma unui şoc septic la Spitalul din Reşiţa. Starea lui de sănătate se înrăutățise în ultimele zile, după ce fusese infectat cu SARS-CoV-2 în urmă cu câteva săptămâni.

Constantin Enceanu, colegul artistului, a intervenit telefonic la România TV, unde a izbucnit în lacrimi.

„Ce să spun? Sunt răvășit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la București, eu am mai întârziat puțin, el ajunsese în Craiova, mi-a spus că e drumul destul de aglomerat.Atunci mi-a spus că pleacă la Reșița, că vrea să se refacă după COVID-19, să-și revigoreze plămânii după COVID-ul ăsta. Când am aflat că îi e rău, nu mi-a venit să cred.

După prima ședință s-a simțit bine, apoi a mers în seara în cameră, în cursul nopții a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea

și l-au dus. Se părea că spre dimineaţă e mai bine. De la ora 13:00, lucrurile au început să se complice şi iată că s-au complicat atât de tare. Ne-am străduit să facem tot posibilul să-l aducem în Capitală. Aveam promisiuni că mâine la prima oră va fi elicopterul acolo şi-l va aduce. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat și a plecat dintre noi”, a spus în lacrimi, Constantin Enceanu, în direct la RomâniaTV.