ULTIMA ORA! Constantin Enceanu, devastat de decesul lui Petrică Mâțu Stoian. Cel mai bun prieten al interpretului de muzică populară plânge neîncetat

Constantin Enceanu este devastat de plecarea bunului său prieten, Petrică Mâțu Stoian, la cele Sfinte. Artistul nu poate să își stăpânească lacrimile, astfel că de când a aflat vestea cutremurătoare plânge neîncetat.

În urmă cu scurt timp, când Ansamblul Maria Tănase i-a adus un ultim omagiu și i-a cântat pentru ultima dată, artistul vărsa lacrimi amare pe sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretului de muzică populară.

Constantin Enceanu și Petrică Mâțu Stoian au avut o prietenie demnă de invidiat, astfel că cei doi nu s-au certat niciodată și de cele mai multe ori erau surprinși împreună. Vestea devastatoare că bunul său prieten a încetat din viață a venit ca un șoc pentru artist, iar de atunci lacrimile curg fără oprire pe fața lui.

Constantin Enceanu plânge neîncetat lângă sicriul lui Petrică Mâțu Stoian
În urmă cu doar câteva minute, Ansamblul Național Maria Tănase i-a cântat pentru ultima dată regretatului interpret de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian. Lângă trupul neînsuflețit al acestuia s-au numărat

artiști importanți ai României și numeroși colegi de breaslă care au susținut concerte alături de el. Nu a lipsit nici cel mai bun prieten al artistului, Constantin Enceanu, care se arată devastat de durere.Suferința se poate vedea cu ochiul liber pe fața lui, fiind cât de mult poate alături de familia lui Petrică Mâțu Stoian, cu care a plâns pe sicriul îndrăgitului interpret de muzică populară.