ULTIMA ORA! Constantin Enceanu a izbucnit în lacrimi: Sunt răvășit! Ce a făcut Petrică Mîțu Stoian înainte să moară

Constantin Enceanu, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Petrică Mîțu Stoian, a avut un mesaj dureros după ce interpretul de muzică populară s-a stins din viață din cauza unui șoc septic. Petrică Mîțu Stoian se recupera după infectarea cu coronavirus.

Constantin Enceanu, sfâșiat de durere după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni
Vestea trecerii în neființă a interpretului de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian, l-a afectat extrem de rău pe colegul său de breaslă, Constantin Enceanu. Într-o intervenție telefonică la România TV, Constantin Enceanu a izbucnit în lacrimi.

Acesta a declarat că a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni și că a încercat să facă tot posibilul pentru a-l aduce în Capitală. Constantin Enceanu a precizat că Petrică Mîțu Stoian se simțea mai bine în această dimineață, dar că de la ora 13:00 lucrurile s-au complicat.„Ce să spun? Sunt răvășit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la București, eu am mai întârziat puțin, el ajunsese în Craiova, mi-a spus că e drumul destul de aglomerat.

Atunci mi-a spus că pleacă la Reșița, că vrea să se refacă după COVID-19, să-și revigoreze plămânii după COVID-ul ăsta. Când am aflat că îi e rău, nu mi-a venit să cred.

După prima ședință s-a simțit bine, apoi a mers în seara în cameră, în cursul nopții a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea și l-au dus.