ULTIMA ORA! Circulația restricționată după ora 20:00! Se aplică din acest week-end! Care sunt zonele vizate

0

Vești proaste pentru acești români. Se impun din nou restricțiile de noapte din acest week-end. Circulația este interzisă după ora 20:00, după ce numărul infectărilor cu COVID-19 a crescut semnificativ.

Restricțiile de noapte vor fi din nou introduse din acest week-end, după ce numărul infectărilor cu noul coronavirus a explodat. Circulația este interzisă după ora 20:00, aceste persoane nu vor mai putea ieși din casă după ora stabilită de autorități.

Restricții de circulație din acest week-end. Unde s-a luat această decizie
Veștile nu sunt deloc bune pentru locuitorii din două localități din județul Arad. După ce numărul cazurilor de coronavirus a crescut dramatic, astfel, autoritățile au decis implementarea unor măsuri pentru a preveni răspândirea virusului. Autoritățile au decis impunerea restricțiilor de circulație pe timp de noapte și program scurt pentru magazine în localitățile Dezna și Ignești.Noile măsuri vor fi implementate din acest week-end în contextul în care incidența a depășit pragul de 4 la mia de locuitori.Potrivit ultimelor informații transmise de CJSU Arad, în localitatea Dezna incidența era, luni, de 5,31 la mie, aceasta fiind prima localitate din județ în care s-au impus restricții încă de sâmbătă, când incidența era de peste 3 la mie. Între timp, în localitatea Ignești, incidența este de 4,35 la mie.