ULTIMA ORA! Ce s-a întâmplat la mormântul Denisei Răducu! Ce mesaje de dincolo încearcă artista să transmită

Apropiații manelistei sunt convinși că aceasta încearcă să le transmită semne de pe lumea cealaltă. Iată despre ce este vorba.

Denisa Răducu era una dintre cele mai iubite artiste de manele din România. Din nefericire, deși era tânără și plină de viață, o boală s-a abutut asupra ei și a luat-o de pe lumea aceasta prea devreme.

La doar 27 de ani, aceasta s-a stins din viață, lăsând în urmă multă tristețe, suferință și lacrimi.Familia a fost pur și simplu în stare de șoc și nici până astăzi nu pot accepta că blodina nu mai este printre ei.Oamenii care au cunoscut-o pe Denisa Răducu spun că tânăra tot trimite semne de pe lumea cealaltă. Iată ce s-a întâmplat de când aceasta a fost înmormântată.

„ Din ziua în care fata a fost îngropată, uşa garajului în care a stat câteva ore în curtea părintească nu se mai închide, iar tatăl manelistei spune că, de fiecare dată când se duce în camera ei, simte o energie pozitivă!

Mai mult, în urmă cu două seri, pe la miezul nopţii, Florin, iubitul Denisei, a simţit şi el prezenţa tinerei. Aflat în cimitir,

aşa cum se întâmplă zilnic de la înmormântare încoace, exact deasupra locului de veci al cântăreţei a apărut pe cer o stea care părea să strălucească mai puternic.