ULTIMA ORA! Ce mesaje a primit VEDETA de la Magdalena Șerban înainte să fie atacată cu o cărămidă chiar în direct la TV: – Zi, fă…

0

AI PUS LA ACCES DIRECT?”
Mirela Vaida a trecut printr-o întâmplare traumatizantă. Vedeta a fost atacată în studioul emisiunii Acces Direct de către o femeie cu probleme psihice. După acest episod,

Mirela Vaida a mărturisit că de ceva timp primește mesaje de amenințare de la un internaut, ce activează pe rețelele de socializare sub numele de Magdalena Șerban.

Detalii stranii ies la iveală în legătură cu atacul asupra Mirelei Vaida. Se pare că vedeta primește tot felul de

mesaje de amenințare de la un internaut care folosește numele de Magdalena Șerban, adică exact numele criminalei de la metrou.

Mesajele de amenințare vin de la un cont de Youtube cu numele Magdalena Șerban, creat în septembrie 2020.

Persoana din spatele acestui cont a comentat la mai multe materiale video postate de Mirela Vaida, iar tonul amenințător însoțește fiecare postare.

„Mirela, să îți cadă soarta mea în sufletul tău, să faci bebei în… De ce m-ai pus fă pe Acces Direct”; ”Bă, să vii la Târgșor, să vedem dacă acolo mai ai limbariță”; ”Zi, fă, Mirelo, de ce m-ai pus la Acces Direct?”;

”Hai, că vede ea în 16 ani”, sunt câteva dintre amenințările pe care presupusa Magdalena Șerban le-a lansat la adresa Mirelei Vaida, potrivit WOWbiz.ro.

„Îmi este frică pentru viața mea”
Mesajele de amenințare, iar mai apoi atacul, au făcut-o pe Mirela Vaida să se teamă pentru viața sa. Prezentatoarea tv este speriată și se teme că lucrurile ar putea să se înrăutățească, așa că este determinată să ia măsuri.

„Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care

se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune „vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor”.