Ultima ORA! Ce a precizat jurnalistul Cristian Tudor Popescu despre medicul Flavia Groșan. Este o…

Ultima ORA! Ce a precizat jurnalistul Cristian Tudor Popescu despre medicul Flavia Groșan
Cristian Tudor Popescu îi aduce jigniri grave celei mai celebre doctorițe din acest moment Flavia Groșan. Reamintim că doamna doctor a apărut la Antena 3 într-un interviu unde povestea despre faptul că rețeta sa de tratament împotriva coronavirus este alta.

Doctorița și-a atras foarte mulți susținători, dar în același timp și persoane care o critică. Chiar o colegă medic i-a făcut plângere la Colegiul Medicilor și luni se așteapta decia comisiei de etică.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu o jigneste grav pe doamna doctor Flavia Groșan

În intervenția lui CTP de la Digi 24, jurnalistul o acuză pe doctoriță că ar avea probleme psihice.

„Le-am citit pe toate. Există o singură postare care spune: „eu nu prea înţeleg ce zice această doamnă. Văd că ăia care comentează înainte îi dau cu binecuvântările, atât”. Restul sunt ce am citit aici: „erou naţional”, „zeiţă”, „ministrul Sănătăţi (sic!)”. Cum aş putea eu să numesc aceste persoane? Le-aş numi „maglavite”. Ce avem aici este un Maglavit perfect.

Această doamnă spune că a vindecat 1.000 de oameni. Unde sunt? Dânsa are un cabinet particular. Există vreo înregistrare – cu ce stare au venit la dânsa, cum au plecat, ce diagnostic le-a fost pus, tot de către dânsa? Diagnostic pe care spune că îl pune după voce, la telefon.

Ca marii vindecători din perioada sovietică, care vindecau la televizor. Se vindecau oamenii doar uitându-se la ei. Doamna vindecă prin calculator, online, nu e nevoie să te duci la ea cabinet.

Nu se ştie nici reţeta-minune, miracol pe care o foloseşte, căci doamna zice: „nu spun, că mi-o faceţi praf”.

Cum să i-o facă praf cineva? Spui o reţetă şi se va verifica dacă e valabilă sau nu. Cine să i-o facă praf? Dar doamna o ţine secretă, ca să vină oamenii ca la Maglavit la dânsa, fie online, fie fizic la cabinet. Sunt atâţia care îi cer numărul de telefon.