ULTIMA ORA! Carmen Tănase, împotriva certificatului verde. Actrița refuză să se vaccineze sau testeze: “Am dreptul să intru oriunde vreau eu”

0

Încă de la începutul pandemiei, Carmen Tănase s-a arătat cu adevărat indignată de toate restricțiile Covid-19 impuse de către autorități, afirmând cu tărie că ea nu are de gând să se supună unor astfel de măsuri.

În urma legii prin care certificatul verde devine obligatoriu în anumite contexte, actrița nu a putut ezita să nu comenteze asupra acestui aspect.

Mai mult decât atât, a afirmat că nu o să se vaccineze sau testeze vreodată.Așa cum bine o știm cu toții, Carmen Tănase este celebra actricță care de fiecare dată spune lucrurilor pe nume, chiar dacă uneori adevărul doare.

După ce și-a făcut publică alegerea de a nu participa la filmările care o obligă să se vaccineze în urmă cu câteva luni, ei bine odată cu introducere

certificatului verde unde rata de infectare depășăște trei la mia de locuitori, aceasta se arată mai revoltată ca niciodată. Ce anunț a făcut public în fața tuturor!

Carmen Tănase, revoltată de introducere certificatului verde obligatoriu
Actrița nu a mai putut ezita, astfel după ce a tolerat numeroase restricții introduse împotriva Covid-19, după ce autoritățile au declarat

că certificatul verde care să ateste vaccinarea, testarea negativă sau trecerea prin boală, Carmen Tănase a comentat măsura impusă de guvernanţi.

După ce a mărturisit că știe destul de mulți artiști care deşi au schema de vaccinare completă au ajuns în stare gravă la spital, Carmen

Tănase a explicat că își menține poziția pe care a avut-o de la bun început, astfel refuză vaccinarea și testare. Ei bine, afirmațiile nu s-au oprit aici.