ULTIMA ORA! Carantină timp de 14 zile! Raed Arafat a emis ordinul după ce incidența a ajuns la 9,54 cazuri la mia de locuitori. Unde se aplică restricțiile?

0

Pentru că numărul cazurilor noi de coronavirus continuă să rămână ridicat, rata de incidență ajungând la 9,54 cazuri la 1000 de locuitori, autoritățile au decis prelungirea carantinei cu 14 zile. Unde se aplică restricțiile?

Dacă în anumite zone măsura carantinării a dat cele mai bune rezultate într-un timp foarte scurt, există și situații în care rata de

incidență cumulată a cazurilor de Covid-19 s-a menținut ridicată, motiv pentru care s-a luat decizia prelungirii carantinei. Unde vor fi valabile în continuare restricțiile timp de 14 zile?Carantină începând de luni seara. Autoritățile au făcut anunțul!
Măsura de carantină zonală a fost prelungită cu încă 14 zile în orașul Bragadiru. Decizia a fost luată după ce autoritățile au constatat că numărul de îmbolnăviri nu a scăzut în ultima perioadă de timp, ci este în continuare

foarte mare. Astfel, cu o incidență cumulată a cazurilor de COVID-19 de 9,54 la mia de locuitori, Bragadiru rămâne în carantină încă 14 zile, începând cu data de 12 aprilie, ora 22:00.„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat, în şedinţă extraordinară, Hotărârea nr. 88 din 12.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov”, a transmis Prefectura Ilfov, potrivit libertatea.ro.