ULTIMA ORA! Andreea Tonciu trece prin clipe de groază. Fiica vedetei a fost transportată de urgență la spital: “De trei ore am sunat la salvare”

0

Rebeca, fiica Andreei Tonciu și a lui Daniel Niculescu, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce noaptea trecută nu s-a simțit deloc bine.

Fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” a tras un semnal de alarmă pe rețelele de socializare, după ce a trecut prin momente teribile noaptea trecută, când micuța ei a avut nevoie de ajutorul specialiștilor.

Andreea s-a arătat puternic indignată de serviciile medicale din România, căci a așteptat o perioadă bună de timp până la venirea ambulanței.Andreea Tonciu a solicitat o ambulanță pentru fetița ei
Starea de sănătate a Rebecăi a îngrijorat-o pe mama acesteia, astfel încât vedeta a apelat imediat la 112, pentru a solicita o ambulanță pentru copilul ei.

Cu toate acestea, micuța a trebuit să îndure și să aștepte destul de mult timp sosirea echipei medicale, ceea ce a revoltat-o pe Andreea Tonciu, căreia îi era frică ca fiica ei să nu pățească ceva grav:“De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept.”, le-a transmis bruneta urmăritorilor ei, pe contul de Instagram.

Fiica Andreei Tonciu, a doua oară la spital, la interval de o lună
Nu este prima oară când micuța Rebeca ajunge pe mâinile medicilor. Luna trecută fiica Andreei Tonciu a ajuns la spital cu o răceală puternică, însă nu a fost ceva grav.