ULTIMA ORA! Anamaria Rosa Preda, pregătită să ajungă în fața altarului? Ce planuri de viitor are fiica regretatului Aurelian Preda: „Îmi doresc o familie așa cum nu am avut eu”

0

Anamaria Rosa Preda și-a serbat weekendul acesta ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 21 de ani.

Fiica regretatului Aurelian Preda se bucură de tinerețe, plecând în Italia pentru a sărbători alături de familia sa.

Tânăra a fost declarații unice despre planurile de viitor pe care le are, a vorbit chiar și despre căsătorie, dar și cât de mult îi duce dorul tatălui său.Anamaria Rosa Preda a împlinit chiar zilele trecute 21 de ani, și pentru a-și serba ziua așa cum se cuvine, aceasa a plecat în Italia,

unde se află familia sa. Fiica regretatului Aurelian Preda a vorbit cu emoție despre cum și-a sărbătorit aniversarea fără tatăl său,

dar și cum și vede viața în următorii ani, fiind pusă și problema unei eventuale căsătorii.

Anamaria Rosa Preda și-a serbat ziua de naștere alături de familie și se gândește la căsătorie
Tânăra a declarat că, deși se iubește cu colegul său de scenă, Marinică de la Foișor, nu se gândește însă să ajungă cu acesta în fața altarului.

Totuși, aceasta a recunoscut că și-ar dori să aibă o familie tradițională, în cadrul căreia să existe iubire și respect, recunoscând, totuși, că nu a avut parte de aceste lucruri în familia ei.

„Nu cred că este cazul, cu siguranță dacă voi întâlni omul potrivit voi face pași spre altar. Eu îmi doresc extrem de mult familia pe care nu am avut-o, pentru că eu am trăit și am crescut doar alături de tatăl meu.