ULTIMA ORA! Alexandra Stan, în lacrimi din cauza lui Cătălin Măruță: “A făcut niște chestii foarte urâte și a trecut peste…”

0

Alexandra Stan nu s-a mai putut abține, astfel, în cadrul unei emisiuni Tv a dat tot adevărul pe față! Supărată foc pe prezentatorul Tv Cătălin Măruță, artista a adus diferite acuzații la adresa acestuia,

argumentând că a trecut peste cuvântul său, ceea ce a deranjat-o nespus de mult. În plus, nu a ezitat să mărturisească faptul că nu își dorește să mai apară vreodată la el în emisiune.

Alexandra Stan s-a arătat mai furioasă ca nicipdată, chiar în cadrul unei emisiuni. Indignată de gesturile lipsite de bun simț ale unui prezentator Tv care până acum îi era un om drag, artista nu a ezitat să scoată la iveală tot adevărul. Blondina a afirmat cu lacrimi în ochi motivul pentru care nu o să mai apară niciodată în cadrul emisunii lui Cătălin Măruță, soțul Andrei. Ce s-a întâmplat între cei doi și cu ce a greșit acesta.

Alexandra Stan, revoltată de gestul lui Cătălin Măruță
Alexandra Stan tace cât tace, dar și când decide să vorbească o face pe șleau și cu multă asumare, conștientă fiind că poate prin acest mod își mai pierde din admiratori, poate chiar și din așa numiții “prieteni”. Însă, chiar și cu acest risc, diva ce s-a căsătorit recent în mare secret a ieșit acum la atac.

Fără a mai ezita nici măcar o secundă, artista a mărturisit în direct la Tv că a avut o întâmplare cu Cătălin Măruță care a supărat-o foarte tare, deși ei aveau o relație foarte frumoasă și se înțelegea bine chiar și

cu familia acestuia. Motivul pentru care Alexandra Stan este unul destul de întemeiat, astfel îi înțelegem perfect furia.