Ultima Ora! Adina Alberts a fost umilita de un celebru medic din Romania: Ea este…

0

Adina Alberts, umilită de un celebru medic din România: ”E un nimeni în lumea medicală”
Adina Alberts, de profesie doctor estetician, a fost umilită de un cunoscut medic din România, cel care a spus despre aceasta că ”E un nimeni în lumea medicală”.

De-a lungul ultimelor luni, Dr. Alberts s-a remarcat cu poziții diferite în raport cu majoritatea medicilor, față de pandemie, restricții și tratamentele aplicate bolnavilor de Covid-19 din țară.

Iritat de ieșirile publice ale doctorului estetician, Emilian Imbri, fostul manager de la Spitalul ”Victor Babeș” a avut o ieșire dură față de aceasta.

Adina Alberts, umilită de un celebru medic din România: ”E un nimeni în lumea medicală”
Medicul Imbri o acuză pe Adina Alberts că ”își permite să vină să denigreze, să aducă semne de întrebare, să inspire teamă, să inducă teamă” în această perioadă dificilă din punct de vedere sanitar. Cunoscutul doctor spune despre aceasta că este un ”nimeni” în lumea medicală.

”Cine sunt eu, în definitiv, un nimeni într-o lume medicală. Și mă supun unor reguli, pentru că numai așa mă pot proteja pe mine ca meseriaș și pe cei pe care îi tratez sau îi îngrijesc. Cine este doamna doctor Alberts? Un nimeni în lumea medicală și își permite să vină să denigreze, să aducă semne de întrebare, să inspire teamă, să inducă teamă.

Este cumva vreun expert în farmacologie? Eu nu mi-am permis, atât timp cât am fost în activitate să pronunț numele vreunui medicament. Pentru că a pronunța numele unui medicament, indiferent că ești manager sau că ești profesor universitar înseamnă riscul de a induce în populație ideea că acel medicament este singurul care te poate salva și năvala.