ULTIMA ORA! A început războiul pe averea de 1 milion de euro a lui Petrică Mâţu Stoian. Cine este, de fapt, moştenitorul de drept. Cine stătea în spatele afacerilor

Vestea tragică a decesului lui Petrică Mâțu Stoian a venit ca un trăznet, att publicul larg, cât și familia și colegii de breaslă fiind șocați de cumplita tragedie.

Artistul urma un tratament post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin, însă starea lui de sănătătate, însă, s-a deteriorat rapid.

Tușea cu sânge, iar sâmbătă dimineață a fost transportat la Spitalul de Urgență din Reșița acolo unde s-a și stins din viață.Însă, după decesul prematur al artistului, va începe și lupta pentru averea sa. Puțini știu faptul că regretatul Petrică Mâțu Stoian avea o avere uriașă.

Petrică Mâțu Stoian avea o avere colosală! Investea mult în imobiliare și în mașini. Eu știu că avea cinci proprietăți, vila din Craiova în care stătea cu impresarul și soția lui, casa părintească din Isverna și două apartamente pe litoral, în Eforie Nord, unde stătea vara. Anul acesta și-a mai cumpărat un apartament foarte scump în cartierul Primăverii din Capitală.

Înainte de Crăciun își luase un Mercedes la mâna a doua, dar în stare foarte bună, a dat peste 50 mii euro. El schimbă mașinile cam la 3 ani și, conducea numai bolizi scumpi dar punea preț pe siguranță și calitate.Din toată această avere nu știu cu ce se va alege familia lui pentru că totul era cumpărat pe firma impresarului, el nu avea mai nimic pe numele lui.