Ultima înregistrare cu Denisa Răducu înainte de a muri. Fostul ei iubit a lansat o melodie în memoria artistei – VIDEO

Denisa Răducu a plecat mult prea devreme dintre noi, iar în urma sa a lăsat o durere imensă. Ticy, fostul iubit al artistei

își amintește cu drag de momentele frumoase petrecute cu ea, iar în semn de omagiu a lansat împreună cu aceasta o piesă pe care o aveau înregistrată cu mult timp înainte de a se stinge din viață.

Durerea pe care Denisa Răducu a lăsat-o în rândul tuturor celor care au cunoscut-o e mare, deoarece tânăra avea toată viața înainte și putea să-și bucure fanii și familia mulți ani, așa cum o făcea de fiecare dată.

Din păcate, la vârsta de 27 de ani s-a stins fulgerător, iar de atunci tuturor le e greu să creadă că nu mai e.

Așa se întâmplă și pentru Ticy, cel cu care cântăreața s-a iubit. Cei doi au colaborat mult timp și pe plan profesional și au înregistrat multe piese, iar cu doar ceva timp înainte să spună ”adio” acestei lume, Denisa și fostul iubit au înregistrat o piesă, dar care nu a mai apucat să fie lansată!

Totuși, iată că în semn de iubirea pe care i-a purtat-o, dar și de respectul oferit, Ticy le-a oferit fanilor Denisei o surpriză. Aceasta a publicat un videoclip cu piesa pe care cei doi urmau să o lanseze, în cazul în care Denisa trecerea peste acele momente grele.