Uite ce a pierdut Reghecampf! Anamaria Prodan, ipostază de femeie liberă. S-a pozat în lenjerie intimă în timp ce face “o muncă de bărbat”

0

Anamaria Prodan a confirmat separarea de Laurențiu Reghecampf, însă parcă sexy impresara vrea să-i arate ce a pierdut. Diva a surprins pe toată lumea cu ultima sa fotografie, asta după ce s-a postat în lenjerie intimă pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf țin primele pagini ale tabloidelor cu scandalul uriaș al divorțului, asta după ce vedeta a confirmat că într-adevăr s-au separat și urmează să fie semnatele actele oficiale ale încheierii mariajului.

Ce fotografie a postat sexy impresara pe rețelele de socializare
Ana Maria Prodan este deja o femeie liberă chiar dacă în acte e încă într-un mariaj cu soțul ei Laurențiu Reghecampf. Parcă arătându-i antrenorului ce a pierdut, sexy impresara a surprins pe toată lumea.În urmă cu câteva ore, diva a publicat pe pagina sa personală de socializare o fotografie în lenjerie intimă cu un mesaj care demonstrează

că este pricepută în toate treburile casnice. Comentariile fanilor și reacțiile nu au încetat să apară, iar mulți au ținut să-i spună cât de spectaculos arată îmbrăcată cu ținuta spectaculoasă.

”Eu sunt bărbatul în casă”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa personală de socializare.Anamaria Prodan se mută definitiv în Dubai!După o perioadă destul de agită din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan e pregătită acum să spună adio definitiv de

România.