ȘOC: Trupul lui Viorel Lis va fi INCINERAT! Oana, ÎN LACRIMI: ‘Mergem să-i căutăm o VAZĂ să-i pun CENUȘA’!

0

Vestea care a șocat România! este vorba despre Viorel Lis.

Fostul primar al Capitalei a vorbit despre moartea sa. El a declarat că după ce va trece în neființă, dorește să fie incinerat, nu îngropat, iar cenușa să fie dusă la casa unde a copilărit.

L-a scurt timp după aceste dezvăluiri, imagini cu Viorel Lis pe patul de spital au devenit virale, mulți români crezând că acesta este în stare gravă. Din fericire, soția sa, Oana Lis, a anunțat că imaginile sunt mai vechi și că fostul edil nu are în acest moment probleme grave de sănătate.

„Au fost discuţii atunci cînd i-a fost rău, mai precis când a făcut ultimul accident vascular. E normal să ai discuţiile astea şi el a zis că vrea să fie incinerat. Eu am zis că aş prefera să nu.

Au mai fost discuţii şi când Sergiu Nicolaescu a fost incinerat, şi acum, recent, legate de Zina Dumitrescu”, a declarat Oana Lis.

„Nu e dorinţa mea să fie incinerat. Nu vreau să fiu condamnată că aşa am ales eu, e alegerea lui. Lumea s-a grăbit să comenteze că vreau eu să scap să nu-i mai fac pomeni. Nu ştiu să fac colivă, dar acum colivă găseşti şi la supermarket, la cofetărie. Acum ce să facem, mergem să-i căutăm o vază mişto să-i pun cenuşa”, a mai spus ea.