Trist! Ultimele cuvintele ale cântărețului Petrică Moise înainte de a deceda. Ce i-a spus prietenei sale la telefon: ”Vino și scoate-mă că ăștia mă omoară”

Petrică Moise, cântărețul de muzică populară din Banat, s-a stins din viață în urmă cu două săptămâni, iar astăzi din păcate a murit și fiica lui,

Lia. Ambii au decedat din cauza infecției cu noul coronavirus. Mariana Varga, buna prietenă a artistului, a vorbit cu durere despre ultimele cuvintele pe care bărbatul i le-a spus.

Mariana Varga, buna prietenă a lui Petrică Moise, artistul decedat în urmă cu două săptămâni din cauza noului coronavirus,a vorbit cu durere la Acces Direct despre ultimele cuvinte pe care cântărețul i le-a adresat.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Moise, cântărețul decedat din cauza COVID-19
Ea a povestit că de asemenea s-a aflat infectată cu COVID-19, ca și artistul, iar în ziua în care a fost externată din spital,

Petrică Moise a contactat-o și i-a spus că are mare nevoie de ajutor să iasă din unitatea medicală deoarece el va muri dacă va mai sta acolo.

Mariana Varga i-a promis că a doua zi va merge la spital, însă la doar câteva ore Petrică Moise s-a stins din viață lăsând în urma sa multă durere.”Ultima dată am vorbit cu el vineri seara, eu chiar atunci m-am externat cu fiul meu. A fost o întâmplare peste puterea omenească, în aceeași perioadă în care el s-a internat cu fiica lui, atunci și eu m-am internat cu fiul meu.