TRIST! Ultima melodie a artistului lansată de Petrică Cercel, înainte de a muri. Manelistul cânta despre familie: ”Fericit sunt Doamne, tare fericit”

0

”Fericit sunt Doamne, tare fericit”, sunt doar câteva dintre versurile ultimei piese lansate de Petrică Cercel înainte de a muri.

Cântărețul a lansat o ultimă melodie în care cânta despre familia sa și cât de bucuros

e de toate realizările sale. Din păcate, astăzi manelistul s-a stins din viața din cauza coronavirusului.Ultima piesă pe care a lansat-o Petrică Cercel înainte de a muri. Cânta despre familie

Petrică Cercel va rămâne pentru totdeauna un titan al muzicii de petrecere, însă din păcate astăzi ne luăm adio de la el.

Cântărețul de manele a murit la spital, după ce în ultimele zile s-a luptat cu noul coronavirus fiind intubat la ATI.

Artistul a fost iubit de toată familia, iar piesele lui erau foarte cunoscute.

Cu doar patru săptămâni înainte de a-și da ultima suflare, Petrică Cercel a lansat o ultimă piesă din cariera sa, iar coincidența

se face că în piesa lansată vorbește chiar despre realizările sale și cât e de fericit cu tot ceea ce a făcut și alături de familia sa.

”Fericit sunt Doamne, tare fericit, că mi-ai dat mereu tot ce mi-am dorit: copilașii mei, boierașii mei, dar și nevasta mea, fericirea mea (…)Familia mea nu are supărări și nici nu va avea, că am avut eu grijă să nu le lipsească ceva”, spunea Petrică Cercel în ultima sa melodie.