TRIST! Tatăl biologic al Antoniei, fetița ucisă în Arad, dărâmat de durere la locul crimei: ”Nu-mi vine să cred că e adevărat…”

Distrus de durere și de dor, tatăl biologic al Antoniei, fetița ucisă și incendiată în Arad, a ajuns la locul crimei. Bărbatul a venit din

Olanda să-i aprindă o lumânare fiicei lui, iar vecinii apartamentului groazei l-au consolat în clipele grele.

Sunt momente extrem de grele pentru tatăl biologic al Antoniei, fetița care în urmă cu doar câteva zile a fost ucisă cu sălbăticie de concubinul mamei sale. Daniel Oancea a venit tocmai din Olanda astăzi pentru a-i aprinde o lumânare fiicei lui decedate și pentru a se pregăti de înmormântarea micuței.

Tatăl biologic al Antoniei a venit la locul crimei. E dărâmat de durere
Bărbatul nu poate realiza nici în aceste clipe că Antonia, fiica de 4 ani, nu mai e și mărturisește că se simte ca într-un film de groază care nu se mai termină.

”Nu-mi vine să cred că e adevărat…Aici e un film ceva”, a povestit tatăl fetiței, distrus de durere după moartea micuței.Vecinii apartamentului groazei în care locuia fetița alături de mama sa, frățiorul mai mic și criminalul care i-a luat viața au venit

să-l consoleze pe tatăl acesteia. Cu toții sunt șocați de oribila faptă ce a putut fi săvârșită la doar câțiva metri de ei.

Tatăl biologic vrea să-și înmormânteze fiica în Buzău
Tatăl micuței are de gând acum să nu lase lucrurile așa și își dorește ca fiica sa să poată fi înmormântată în Buzău,

locul natal al acestuia.