Trist! Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Oamenii s-au călcat în picioare să facă poze: „Să vină poliția”

0

Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară care a murit sâmbătă dimineață, la 61 de ani, este dus astăzi, 10 noiembrie, pe ultimul drum.

Veniți în număr mare să își ia la revedere de la artistul lor preferat, oamenii s-au călcat în picioare să facă poze sicriului. Până la scandal a fost doar un pas.

Cântărețul de muzică populară urma un tratament post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin, însă starea lui de sănătate s-a deteriorat rapid. Tușea cu sânge, iar sâmbătă dimineață a fost transportat la Spitalul de Urgență din Reșița acolo unde s-a și stins din viață. Astăzi, mii de oameni au venit la înmortântarea lui Petrică Mîțu Stoian.

Așa cum puteți vedea și în imaginile din galeria foto de mai sus, fanii lui Petrică Mîțu Stoian au venit în număr mare la înmormâtarea interpretului mort prematur.

Atunci când sicriul a fost scos din incinta Teatrului Național Marin Sorescu oamenii și-a dorit să facă o poză cu sicriul artistului lor favorit, înghesuindu-se spre el. Rugămințile bărbatului desemnat să se ocupe de pază au fost deșarte și s-a trezit într-o situație pe care a controlat-o cu greu.„Vă rog, mergeți mai în spate’, se aude repetat în materialul video publicat de Oltenia TV și preluat de Star Popular.