TRIST! POVESTEA EMOȚIONANTĂ DE VIAȚĂ A SABINEI BĂLĂOI DE LA ”SUPERSTAR”. TÂNĂRA DE 17 ANI S-A LUPTAT CU O BOALĂ NEMILOASĂ: CANCERUL

0

În această seară a început show-ul ”SuperStar” la Pro TV. O tânără în vârstă de 17 ani pe nume Sabina Bălăoi, din Galați,

a impresionat juriul emisiunii până la lacrimi. Aceasta a interpretat melodia ”My Immortal” de la Evanescence.

Sabina Bălăoi, o tânără în vârstă de 17 ani, din Galați, a reușit să îi impresioneze pe jurații show-ului ”SuperStar” până la lacrimi. Aceasta a interpretat melodia ”My Immortal” de la Evanescence.Pentru Sabina, viața nu a fost foarte ușoară, deoarece aceasta s-a luptat cu o boală nemiloasă, și anume cancerul osos. Timp de un an, Sabina a fost internată în spital.

”Am avut cancer la 11 ani. Cancer osos. În România nu aveam şanse. Îţi trebuie mult curaj. Am stat un an în spital, a fost foarte greu.

Cancerul osos trebuie operat şi m-am operat la picior. Când intrii pe o secţie de oncopediatrie, ai două şanse. Ori cedezi, ori se activează luptătorul din tine. Muzica m-a ajutat, simţeam că am pentru ce să lupt.

Nu pot să mă opresc aici, Dumnezeu m-a lăsat în viaţă cu un scop. Am ajuns să accept acest lucru şi să merg mai departe”, a spus Sabina.”Am fost emoționată și am simțit melodia”, a spus Sabina, după ce a interpretat o piesă celebră pe scena ”SuperStar”, emisiunea de la Pro TV.