TRIST! Nicolae Botgros încă suferă după moartea soției sale. Ce a hotărât după pierderea solistei Lidia Bejenaru

0

Dirijorul în vârstă de 68 de ani încă suferă după moartea partenerei sale de viață, care s-a stins din viață pe 26 iulie, ziua rămânând una tristă pentru cei care iubesc muzica populară.

Artistul vizitează foarte des mormântul regretatei sale soții, precizând că a luat o decizie radicală după ce a rămas singur. Vedeta a decis să se mute din casa în care a locuit până acum.

Nicolae Botgros a hotărât să scoată la vânzare apartamentul în care a stat cu regretata Lidia Bejenaru și să se stabilească definitiv la fiul său, Dumitru.Nicolae Botgros, decizie radicală după moartea soției sale, Lidia Bejenaru. Ce a decis solistul
„Stau la dânsul pentru că e vorba să mă mut acolo cu totul. E vorba să vând apartamentul și să-l dau că n-am să pot trăi. Îmi vine greu. Sunt multe aminti acolo, e greu”, a declarat Nicolae Botgros într-o emisiune de la Antena Stars.

Cunoscutul dirijor suferă în continuare după pierderea suferită și merge frecvent la locul de veci al partenerei sale de viață. Vedeta vizită mormântul Lidiei Bejenaru chiar și de două ori pe zi.

Nicolae Botgros și regretata cântăreață de muzică populară au fost căsătoriți foarte mulți ani, povestea lor de dragoste fiind una frumoasă și solidă.