TRIST! NICOLAE BOTGROS, ANUNȚUL MOMENTULUI. CE A DECIS LA O LUNĂ DE LA MOARTEA SOȚIEI. “NU ȘTIU DACĂ MAI ARE ROST”

0

Nicolae Botgros a anunțat că toate paginile de pe rețelele sociale care îl reprezintă vor fi închise, preferând,

de acum înainte, să lase doar muzica să vorbească pentru el. Decizia artistului vine la o lună distanță de când și-a pierdut soția, pe Lidia Bejenaru.

Pe contul personal de Facebook, Nicolae Botgros le-a mulțumit tuturor care au fost alături de el și l-au susținut în ultimele săptămâni. Mesajul scris de artist a primit sute de aprecieri, fanii îndemnându-l să fie tare și să depășească momentul crtitic în care se află.“Dragii mei prieteni,

Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la ‘mai puțin bine’… zic asta pentru că v-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.

Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus… acum, este important să înțeleagă lumea că ‘șI’ Nicolae Botgros este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.

Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite…. de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.