TRIST! Ce spune fratele lui Tzancă Uraganu după ce manelistul a ajuns la spital, bătut de foștii cumnați: ”Oameni cu probleme la cap”

0

Vestea șoc a zilei este faptul că Tzancă Uraganu a ajuns la spital, după ce foștii cumnați l-au bătut măr în plină stradă, în Germania. Astfel că acum, fratele manelistului, pentru Antena Stars,

face declarații exclusive despre starea de sănătate a cânterețului, dar și despre ceea ce a dus la un conflict atât de dur în familia care a fost odată.

După ce surse din anturajul lui Tzancă Uraganu au făcut public faptul că manelistul a ajuns pe mâna medicilor germani, după ce a el și Marymar au fost bătuți de foștii lui cumnați, acum, în acest caz intervine și Miraj Tzunami.Miraj Tzunami, totul despre bătaia încasată de Tzancă Uraganu de la fostul cumnat
Fratele lui Tzancă a oferit primele declarații despre starea de sănătate a manelistului, dar și despre ceea ce s-a întâmplat între acesta și fratele Lambadei, cei care l-au bătut în plină stradă.

Conform spuselor lui Miraj, foștii cumnați ori l-au urmărit, ori au acționat la pont, căci l-au pus la pământ pe Tzancă în timp ce acesta proba o nouă mașină, alături de partenera sa Marymar. Astfel, bătut de patru indivizi, cu niște telescoape, celebrul manelist a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă starea sa este una bună, urmând ca în scurt timp să revină în sânul familiei.

”A fost în Franța a cântat, apoi a plecat să cânte în Germania la un club.