TRIST! Au trecut doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Părinții lui pregătesc parastasul: ”Îi plăceau…”

0

Au trecut doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu, după ce și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină, chiar

în a doua zi de Paște. Nimic nu poate șterge amintirea creatorului de modă din mintea părinților, care și acum sunt distruși de durere după ce și-au pierdut unicul fiu.

În urmă cu doi ani, mai exact pe data de 29 aprilie, Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină, pe drumul dintre stațiunea Mamaia și Năvodari. Regretatul creator de modă a lăsat multă durere în sufletul celor care l-au cunoscut, dar mai ales în inimile părinților lui. Mama lui Răzvan Ciobanu se pregătește acum de pomană, care va avea loc după Paște.

„Ne pregătim să îi facem pomană lui Răzvan. După Paște o să se întâmple, pentru că acum suntem în post. O să facem o masă cum fac toți creștinii, cu tot felul de mâncăruri, care îi plăceau și lui Răzvan.

Noi, după doi ani de la moartea lui, ni-l aducem aminte așa cum era, vesel și plin de viață. Nu îmi doresc să dezvolt acest subiect, pentru că este unul dureros’, a declarat mama lui Răzvan Ciobanu pentru Impact.