TRIST! Actorul Adi Nartea a avut o tumoare la cap: „Mi-au spus că voi rămâne desfigurat”

0

Adi Nartea a trecut prin momente cumplite în trecut. Actorul s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Acesta a aflat că are o tumoare în spatele ochiului și a povestit prin ce a trebuit să treacă pentru a scăpa de ea.

Adi Nartea a avut probleme grave de sănătate în trecut. Actorul, invitat la podcastul „Acasă la Măruță’, a povestit ce a însemnat pentru el acea perioadă și cum a descoperit că are o tumoare în spatele ochiului.

Adi Nartea a mărturisit că totul a început în urmă cu patru ani, când urechea stângă îi era înfundată fără vreo explicație anume.„Totul a început acum 4 ani, când aveam urechea stângă înfundată, efectiv, și nu știam de ce. Făceam aerosoli și ORL-iștii spuneau că am urechea înfundată pentru că am deviație de sept. (…) Mi-au zis să

fac o operație de deviație de sept. (…) Am fost la vreo trei sau patru medici, toți au zis același lucru. Am zis bine, hai să mă operez’, a spus Adi Nartea.

Iar acesta nu a fost singurul simptom pe care actorul l-a avut: „Mai erau niște simptome, când mergeam la dentist și stăteam cu

gura deschisă foarte mult, când o închideam, mă furnica foarte tare pe dedesubt, pe partea stângă, în interior’.