Transmiterea gândurilor la distanță: iată cum poți chema mental un om!

0

Comunicarea mintală există. Se mai numește telepatie; unii cred în acest fenomen, alții îl consideră – ficțiune. Însă un număr mare de oameni știu că: este suficient să-ți amintești de cineva pe care nu l-ai văzut mult timp și această persoană sună sau se întâmplă să te întâlnești cu ea – uneori într-un oraș străin! Iar cu oamenii apropiați acest lucru se întâmplă tot timpul; formăm numărul de telefon sau deschidem mesajele și omul nostru apropiat imediat sună sau scrie! Uneori ne apropiem de ușă, pentru că știm, simțim că omul apropiat va veni. Deși nu promisese să vină. Dar știm! Și auzim pașii cunoscuți – deja vine!

Comunicarea mentală există la unii gemeni – și acesta este un fapt dovedit. Mamele din spital se trezeau exact atunci când plângea copilul lor –  deși copilul se afla în celălalt capăt al clădirii.

Pe o insulă japoneză câteva maimuțe au învățat să spele nisipul lipit de cartofii dulci. Apoi alte maimuțe au învățat! Nu pare nimic surprinzător, este o imitație obișnuită… Doar că au început să spele cartofii și alte maimuțe de pe alte insule și chiar din grădinile zoologice. Ele, cumva mental, au primit această informație utilă.

Și experimentul din 2014 a arătat modul în care cuvântul “ciao!” transmis mental de către un om, a apărut pe ecranul computerului în fața altui om de pe alt continent.

Acum, oamenii de știință dezvoltă roboți și proteze care pot fi controlate mental. Deci, gândurile pot fi transmise. Și poți chema mental o persoană sau îi poți oferi dragostea și sprijinul tău. Îl poți apela pe un telefon mental sau îi poți trimite un mesaj mental. Totul este ca în viață: dacă omul vrea, îți răspunde. Dacă nu vrea – nu-ți răspunde și chiar poate bloca abonatul enervant. Dar, de obicei, oamenii răspund: imediat sau în ziua următoare, în funcție de puterea semnalului, ei sună sau scriu. Intră în legătură.

O fată scria un mesaj pe ecranul telefonului: “Salut! Ce faci? – îl scria unui tânăr, dar nu avea curajul să-l trimită. Și acel tânăr imediat i-a trimis un mesaj, exact cu aceste cuvinte…

Dar nu are sens să utilizezi această metodă prea des; nu merită să fii enervant. Și mijloace de comunicare acum există suficiente. Dar într-o situație dificilă, poți folosi comunicarea mentală. Poți chema sau le poți transmite celor dragi dragostea și sprijinul tău. Ei le vor simți.