TRAGEDIE! Preotul Ionuț Miorcăneanu, sfârșit tragic la numai 39 de ani

0

Preotul paroh din cadrul Parohiei „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil” din localitatea Tudor Vladimirescu, a avut parte de un sfârșit cumplit, după un accident rutier.

Pretul Ionuț Miorcăneanu, în vârstă de 39 de ani, se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes Clasa A când a fost implicat într-un grav accident de circulație.

Tragedia a avut loc între localitățile Hănești și Vlăsinești.Bărbatul se afla singur în mașină când, într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul volanului din motive necunoscute și a ajuns pe contrasens. Mașina a părăsit șoseaua, lovind violent un cap de pod aflat pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de violent încât volanul a ajuns în plafonul autoturismului, iar podul pedalier la nivelul volanului.

Șoferul a fost găsit inconștient în afara autovehiculului, la câțiva metri distanță de locul impactului. Acesta prezenta, însă, semne vitale.

La fața locului au ajuns, imediat un echipaj cu asistent din zonă dar și echipajul cu medic de la Botoșani. Din păcate, leziunile suferite de preot au fost incompatibile cu viața.

La scurt timp, șoferul a intrat în stop cardio-respirator, iar în ciuda manevrelor de resuscitare, timp de 60 de minute, nu s-a mai putut face nimic. A fost declarat decesul.La fața locului au ajuns și mai multe echipaje de poliție, fiind demarată o anchetă. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.