TRAGEDIE! O femeie din ROMANIA a fost ucisă de soțul ei. Criminalul, dispărut de 4 zile

0

Principalul suspect al acestei crime odioase din Capitală este chiar soțul femeii. Cei doi erau în divorţ,

iar femeia ucisă avea chiar un ordin de protecţie împotriva lui. Vecinii educatoarei se tem să mai iasă din casă câtă vreme criminalul e pe străzi.

Poliţiştii din București încă sunt n căitări, după mai bine de 4 zile, soțuș femeii este de negăsit. Faur Valentin Nicuşor este numele posibilului criminal.Cuplul se afla în proces de divorț
Se pare că cei doi nu aveau o relație tocmai bună deoarece erau în proces de divorţ, iar pe numele bărbatului exista şi un ordin de restricţie.Vecinii spun că individul era extrem de violent şi că obişnuia să-şi agreseze atât soţia, cât şi pe cele două fiice.

Șocant este că politiştii au descoperit că uşa casei unde a avut loc oribila crima nu a fost forţată. Victima era singură în locuinţă când a fost înjunghiată de mai multe ori.

“Ordinul de restricţie nu reprezintă un scut, o pază, o cazemată ca să te ascunzi, e o dispoziţie a unui judecător.În momentul în care constaţi că a fost încălcat, e obligatoriu să anunţi Poliţia, pentru ca persoana să fie reţinută şi apoi condamnată”, spune Dan Antonescu, expert criminolog.