TRAGEDIE! O fată de 15 ani a murit de COVID în ziua în care era programată la vaccinare

0

O adolescentă de 15 ani a murit de Covid în ziua în care era programată să se vaccineze. Femilia ei este devastată de durere și spune că medicii au făcut „tot ce au putut pentru a o salva”.

Jorja Halliday, din Portsmouth, Marea Britanie, a murit în spitalul Queen Alexandra,

la 4 zile după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus și chiar în ziua în care era programată să se vaccineze.Mama ei, Tracey Halliday, 40 de ani, a spus că Jorja era sănătoasă, făcea sport, avea mulți prieteni și avea în față un viitor luminos, potrivit The Guardian.

„Era foarte activă, îi plăcea să iasă și să petreacă timp cu prietenii ei, dar și cu frații și surorile ei. Crescând, s-a transformat într-o

domnișoară frumoasă… Este devastator, pentru că întotdeauna copiii trebuie să supraviețuiască părinților”, a mai spus mama adolescentei.

Tracey a mai explicat că Jorja, care nu avea nicio boală, a avut simptome asemănătoare gripei înainte de a face testul PCR, care a dat un rezultat pozitiv, fiind izolată la domiciliu.Din cauza durerii în gât, adolescenta nu a mai putut să mănânce. Un medic i-a prescris antibiotice, dar starea ei s-a înrăutățit accelerat,

ritmul cardiac ajungând la dublul valorii normale. În aceste condiții a fost dusă la spital.