TRAGEDIE! O adolescentă de 14 ani a murit, după ce și-a pus un inel gastric. Umilința colegilor a împins-o spre acest pas. Acum părinții vor dreptate: „Nu am știut”

0

O adolescentă de doar 14 ani a murit la două zile după ce și-a pus un inel gastric. Copila era truamatizată de faptul că, la școală, toți colegii râdeau că avea câteva kilograme în plus.

După operație și mai ales după decesul copilei, părinții spun că medicii sunt de vină pentru acest deznodământ trist și cer să se facă dreptate.

O fată de doar 14 ani din Grecia a murit la doar două zile de la aplicarea unui inel gastric pentru eliminarea surprusului de grăsime.Adolescenta a decis să facă acest pas după ce, timp de ani buni, a fost botjocorită de colegii de școală din cauza greutății sale.

Tânăra, fiică de preot, a fost supusă unei intervenții chirurgicale ce părea foarte simplă, mai ales după spusele specialiștilor. Totuși, decizia a fost în totalitate a părinților de a-și opera fiica, iar acum aceștia cer ca medicii

să plătească pentru decesul copilei. Copila a fost operată la o clinică privată din Salonic, iar la două zile a murit, având dureri cumplite imediat după intervenție.

„Aștepta cu nerăbdare să se opereze, ca să poată pierde în

greutate și pentru ca ceilalți copii de la școală să înceteze să-și mai bată joc de ea”, a declarat tatăl adolescentei, potrivit ethnos.gr.

O adolescentă de 14 ani din Grecia a murit, după ce și-a pus inel gastric
Preotul Vissarion Kantounis, tatăl adolescentei, a spus că medicii care i-au recomandat să îi aplice acesteia un inel gastric pentru a slăbi

nu i-au spus și la ce riscuri se expune, ci că ar fi fost singura șansă ca ea să scape de kilogramele în plus într-un timp scurt.