Tragedie în Italia. A murit la doar câteva ore după ce s-a vaccinat cu Moderna. Decesul subit al Valentinei Bencini la doar 49 de ani a stârnit multe controverse

0

Locuitorii din San Gusmè, un orășel din Castelnuovo Berardenga, la granița dintre provinciile Arezzo și Siena, Italia, este în stare de șoc după moartea subită a Valentinei Bencini, în vârstă de 49 de ani.

Aceasta a fost găsită fără viață la doar 24 de ore după ce s-a vaccinat cu Moderna împotriva Covid19.

Tragedia produsă în Italia a stârnit multe controverse, chiar și în rândul anchetatorilor.Mii de mesaje devastatoare curg pe reţelele de socializare, după ce s-a aflat de moartea subită a Valentinei Bencini, originară din Montevarchi, dar rezidentă în San Gusmé, în municipiul

Castelnuovo Berardenga. Moartea inexplicabilă a supus procurorii italieni la o anchetă complicată, care încearcă din răsputeri să elucideze misterul cât mai repede.

A fost găsită moartă în propria casă de către fostul iubit
Cu doar o zi înainte ca Valentina să fie găsită moartă în casă, aceasta fusese să se vaccineze cu prima doză de vaccin Moderna. După numeroase apeluri ratate, mama Valentinei s-a panicat.

Ținând cont că nu mai reuşise să ia legătura cu fiica ei de câteva ore, aceasta a sunat la fostul iubit al fiicei sale cu care locuise în trecut pentru a-l întreba daca știe ceva de ea. Acesta a mărturisit că nu au vorbit, însă are cheia de la casa ei. Ajuns la fața locului, el a fost cel care a făcut descoperirea macabră.