TRAGEDIE în familia Clejanilor. Fiul artiștilor a făcut anunțul trist

0

E durere mare în familia celebrilor artiști de la Clejani. Tatăl Vioricăi de la Clejani a murit în seara zilei de 1 aprilie, iar acest anunț trist a fost făcut pe rețelele de socializare de către Fulgy, fiul Vioricăi și al Ioniță de la Clejani, în urmă cu puțin timp.

Dramă în familia Clejanilor
Viorica de la Clejani trece prin cele mai grele momente, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Fulgy, fiul cel mic al familiei Clejanilor a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare.

”Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem”, a scris Fulgy pe pagina sa de Instagram, fără să dea alte detalii legate de cauzele care au dus la decesul bunicului său.

UROTRIN
Ca să crească potența de 39 ori în 7 secunde, fă acest truc
AFLAȚI MAI MULTE→
De asemenea, în urma tragicului eveniment care i-a marcat familia, Fulgy a ținut să le transmită celor din mediul online că își va relua activitatea vinerea viitoare.

”Din acest motiv emisiunea va fi amânată pentru vinerea viitoare, 09.04.2021”, a mai scris acesta pe Instagram.

Cum au intervenit Clejanii în scandalul legat de fiica lor
Se știe că familia artiștilor de la Clejani este una extrem de unită, iar părinții au căutat să-și protejeze cum au putut mai bine copiii, deși de numele Margheritei, fiica cea mare a artiștilor, s-au legat mai multe scandaluri.

CITEȘTE ȘI

Ca să crească potența de 39 ori în 7 secunde, fă acest truc
Urotrin

Un român a șocat lucrătorii din aeroport: câștigă 6000€ zilnic!
Bitcoin UP

Cum scapi de durerile articulațiilor și șoldurilor. Citește aici
Imosteon

Papiloаmele se vоr usca, iar paraziții vor ieși! Mеtodă de acasă
Wortex
Amintim că în luna septembrie a anului trecut, fiica Clejanilor a bătut, a scuipat și a amenințat două femei de la o agenție imobiliară. Acestea au solicitat ajutorul poliției la vremea respectivă, în urma scandalului. Iar când polițiștii au intervenit atunci la fața locului, Margherita din Clejani plecase.