TRAGEDIA ZILEI! Un MARE jurnalist a murit, după ce a suferit un infarct post-COVID-19. Dragoș Dumitriu avea vârsta de 57 de ani

Un jurnalist în vârstă de 57 de ani, Dragoș Petre Dumitriu, a murit după ce a suferit un infarct post-COVID-19.

Din nefericire, vestea tristă că s-a stins din viață a fost făcută publică, chiar de către colegii de redacție, cei de de la publicația locală, acolo unde el lucra ca editorialist.

n bărbat de 57 de ani din județul Argeș a murit, după ce a suferit un infarct. Din primele detalii, se pare că infarctul a venit la puțin timp după ce acesta s-a vindecat de noul coronavirus. Decesul a fost anunțat de către colegii de muncă, de la publicația locală, acolo unde era angajat în funcția de editor.

Un jurnalist a murit, după ce a suferit un infarct post-COVID-19
Dragoș Petre Dumitriu a contactat cu ceva timp în urmă noul coronavirus. Jurnalistul a fost bolnav o lună, timp în care acesta

a fost internat și a primit tratament de specialitate pentru a se vindeca, însă din nefericire, fără niciun rezultat, asta pentru că a suferit un infarct post-COVID-19.Pe lângă meseria de jurnalist, Dragoș Dumitriu a mai fost deputat în perioada 2004-2008. Mai mult decât atât, jurnalistul a încurajat site-ul de știri pentru care lucra să publice mai multe artciole anti-vaccin, anti-mască, anti-restricții.

Totodată, din nefericire, trista veste potrvit căreia Dragoș Dumitriu s-a stins din viață a fost făcută publică de către colegii de redacție, aceștia postând un mesaj pe Facebook.