Tragedia momentului! Avionul s-a prăbuşit. Pasagerii n-au avut nicio şansă, zeci de morți (VIDEO)

0

Este doliu în Rusia, după prăbuşirea unui avion chiar dimineaţa. La bord se aflau 23 de persoane, cei mai mulţi fiind paraşutişti civili ai unui club sportiv. Ce au găsit salvatorii la locul tragediei?

Tragedie în Rusia! Un avion care transporta paraşutişti civili s-a prăbuşit duminică dimineaţa.

O nouă tragedie aeronautică în Rusia! 16 morţi şi 7 răniţi, dintre care unul în stare gravă
Totul s-a întâmplat în centrul Rusiei. Avionul care s-a prăbuşit transporta paraşutişti civili ai clubului Menzelinsky,iar Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă informează că 16 dintre persoanele aflate la bord au murit, transmite AFP.

La bordul avionului, un aparat de zbor cu două motoare de tip L-410, se aflau 23 de persoane. Acesta s-a prăbuşit la ora locală 9:23 (6:23 GMT)

în Republica Tatarstan, se arată într-un mesaj postat de Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă pe Telegram.Sursa: Twitter
Există şi supravieţuitori: şapte persoane au fost salvate. Din păcate, în cazul celorlalţi 16 pasageri nu există „niciun semn de viaţă”, a declarat un reprezentant al ministerului pentru agenţia RIA Novosti.Aparatul de zbor de tip L-410 s-a rupt în două, potrivit imaginilor surprinse la locul tragediei.Astfel de accidente, mai ales în zonele îndepărate ale Rusiei, nu reprezintă o noutate
Martorii spun că avionul abia decolase şi zbura încă la o altitudine joasă, când s-a prăbuşit, la mai puţin de 1,5 km de pistă, peste un depozit de cherestea.