Toți românii trebuie să știe asta! Forin Cîțu a anunțat schimbarea ordinului de ministru pentru purtarea măștii de protecție. Angajații ar putea renunța la mască la locul de muncă

0

Florin Cîțu a venit cu noi detalii despre relaxarea măsurilor. Premierul a anunțat că ordinul prin care angajații sunt obligați să poarte masca de protecție la locul de muncă va fi schimbat.

Premierul României a anunțat că va schimba ordinul de ministru pentru purtarea măștii de protecție la locul de muncă.

Totodată, prefectul Capitalei a spus că această decizie rămâne la latitudinea angajatorului.Forin Cîțu schimbă ordinul de ministru pentru purtarea măștilor
Șeful executivului a venit cu noi vești pentru români, în ceea ce privește relaxarea măsurilor.

Acesta a anunțat că va fi schimbat ordinul de ministru care prevede purtarea măștilor de protecție la locul de muncă.

Florin Cîțu a mai precizat că organizarea evenimentelor

pilot este primul pas pentru revenirea la normalitate și că oamenii au înțeles că trebuie să se vaccineze.

”Specialiștii ne-au spus că putem face acest eveniment pilot.Ei mereu urmăresc ce ne spun ei. În două săptămâni ajungem la condiții mai bune.

Încă nu este o decizie (n.r. în cazul angajaților unde toți sunt vaccinați). După întâi iunie vom lua această decizie. Momentan e un ordin al ministrului Sănătății și este o decizie luată înainte de a o analiza foarte bine. De la întâi o să discutăm despre acest lucru. Eu cred că se va schimba acest ordin.Deocamdată cu mască la locul de muncă, dar acest ordin o să fie modificat după 1 iunie”, a declarat Florin Cîțu.