Tânărul din Botoşani, lovit mortal de maşină pe o autostradă din Franţa, urma să fie ucis? „Mă duce să mă omoare acum. Sunt la graniţă”

Moartea românului de 19 ani, spulberat pe o autostradă din Franţa, sâmbătă, de un autoturism ce avea 110 km/h, rămâne învăluită în mister. În aceste zile, au apărut mesajele sale trimise către una dintre mătuşile sale, în care spune că „cineva vrea să îl omoare”. Oare ce l-a speriat pe tânăr atatâ de tare?

Varianta oficială a oficialităţilor franceze este că Nicu a încercat să traverseze în fugă autostrada A16, însă a fost lovit din plin de un autoturism, la aproximativ un kilometru de ieşirea Audruicq-Oye-Plage. Tânărul de 19 ani era originar din Botoşani şi se ducea la muncă în Anglia, însă nu se cunosc motivele pentru care acesta a coborât în Franţa, rudele susţinând că ceva s-a întâmplat, iar mesajul făcut public de mătuşa sa este cât se par de concludent.

„Mă duce să mă omoare acum. Sunt la graniţă. Sună la poliţie. Sună acum”, i-ar fi transmis Nicu, mătuşii sale, care a ales să facă publică conversaţia şi să adauge, într-un mesaj pe Facebook: „Nepoate, nu pot să mă opresc din plâns şi să mă împac cu gândul că ai plecat şi nu mai eşti printre noi. Doamne, de ce oare ai vrut să pleci cu omul ăsta care nu-l cunoşteai ???? Ce încredere ai avut în el să zici că te duce la muncă loc sigur??? Unde te-a dus? La morgă. Doamne, vreau să mor şi eu, şi toţi ăştia care comentaţi aiurea, gândiţi-vă că şi voi aveţi copii, fraţi surori, să nu fiţi în locul nostru să simţiţi durerea unei mame care şi-a crescut fiul de la 4 ani fără tată. Doamne, fă dreptate, iartă-mă nepoate, nu te-am putut ajuta să te scap de la moarte. Ai fost prea departe puiule”, a fost mesajul mătuşii sale.