Tânăra care și-a luat propriul tată de soț. Motivul este halucinant

Situație halucinantă în Statele Unite ale Americii. O femeie s-a căsătorit cu propriul ei tată, iar acest lucru a scandalizat un întreg mapamond. De ce a luat această decizie și rol a avut sora femeii în toată această poveste.

Cine este tânăra care s-a căsătorit cu tatăl ei

Atunci când credeai că le-ai auzit pe toate, iată că un nou caz halucinant a scandalizat presa internațională. O tânără americancă s-a căsătorit cu propriul ei tată, după ce a pierdut un pariu cu sora sa.Deși pare scenariu desprins dintr-un film de blockbuster, situația este cât se poate de reală. Samantha Kershner, o tânără în vârstă de numai 20 de ani, a făcut un pariu cu sora ei, pe care se pare că l-ar fi pierdut.

Femeia nu a stat deloc pe gânduri și a acceptat deîndată să pornească în căutarea tatălui său, cel care o abandonase la naștere. În momentul în care i-a dat de urmă, Samantha i-a făcut propunerea părintelui său care nu s-a opus, ci din contră, a acceptat pe loc să se cunune cu propria lui fiică.

Povestea cu iz freudian a devenit din ce în ce mai complicată atunci când Samantha a început să dezvolte sentimente puternice față de tatăl ei, Travis Fieldgrove, unele care depășeau cu mult bariera unei relații obișnuite între un părinte și copilul său.